Dinerkaart

VOORGERECHTEN

Carpaccio
9,00
Versgesneden rundvlees met pesto en rucola
Brood 5,00
Mandje brood met pesto, tapenade en kruidenboter
Geitenkaas 8,50
Geitenkaaskroketjes couscoussalade
Stokbrood 3,50
Stokbrood met kruidenboter
Gravad Lax
8,50
Gemarineerde zalm met mosterd en dille

SOEPEN

Mosterdsoep 4,00
Romige mosterdsoep met spek
Runderbouillon
4,00
Huisgetrokken runderbouillon gevuld met ballen en groenten
Tomatenensoep
4,00
Romige tomatensoep met basilicum
Voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en boter.

HOOFDGERECHTEN

Zalm
17,50
Gebakken zalm met een saus van witte wijn en dragon
Vis van de markt
dagprijs
Wisselend visgerecht, naar aanbod van de markt
Schnitzel 16,50
Met gebakken uien, champignons en spek
Spare Ribs
15,00
Gemarineerde spareribs met frites en knoflooksaus
Varkenshaas 18,50
Gebraden varkenshaas met gorgonzolasaus
Rib-roast
20,50
Gegrilde varkensrib met appelstroopjus
Rib-eye
20,50
Runderrib-eye gegrild met kruidenboter
Eend
20,50
Eendenborstfilet met sinasappelsaus
Quiche 16,00
Groentenquiche met geietenkaas en rode uiencompote
Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, verse groenten en salade.

DESSERTS

Beilerkontje 6,00
Mini Beilerkontje met een sorbetijs
Tiramisu
6,00
Huisgemaakte Tiramisu
Bitterkoekjes
6,00
Bitterkoekjespudding met caramelijs
Dame Blanche
6,00
Vanilleijs met warme chocoladesaus