Welkom

Geachte gast,

In de Brinkstraat van Beilen, in één van de nog weinige authentieke pandjes van Beilen is dinercafé de Cerck gevestigd. In de herfst en winter is het binnen gezellig, knus en lekker warm. In de lente en zomer kunt u lekker op het terras voor de Cerck zitten.

In de vijftien jaar dat de Cerk bestaat is gebleken dat het in een behoefte voorziet. Vanaf 10.00 tot 18.00 uur kunt u hier terecht voor koffie met gebak of een overheerlijke lunch. Op vrijdag is de zaak open tot ongeveer 22.00 uur. Als er live muziek is tot diep in de nacht. De lunchgerechten, en natuurlijk geldt dit ook voor het diner, worden bereid met uitsluitend verse producten. Op de lunchkaart staan tal van gerechten zoals soepen, bord friet, uitsmijters, tosti’s en verschillende soorten belegde broodjes, ook vegetarisch. U vindt de lunchkaart evenals de dinerkaart op deze website. Ook zijn er complete plates te bestellen.

Het is ook mogelijk om uw feestje in de Cerck te vieren. Voor feesten met hapjes en drankjes kunnen we tot 60 personen herbergen. Wilt u een feest met een buffet dan kunnen we ongeveer 50 personen ontvangen.

Achter de Cerk hebben we ook een terras. Hier kunt u terecht voor besloten feesten en partijen met b.v. een barbecue. In de zomer zullen hier ook enkele concerten worden gegeven.

Iedere laatste vrijdag van de maand, van september tot en met juni, is er live muziek in de Cerck. Deze avonden wordt geen entreegeld gevraagd zodat er geen enkele belemmering is om te komen. De agenda staat op deze website.

Voor alle duidelijkheid leg ik ook nog even de naam van de Cerck uit. De letters staan voor Café En Restaurant, Cultuur en Kontjes. De Cerck moet daarom worden uitgesproken als Kerk. Café en restaurant spreken voor zich, voor de cultuur kunt u de agenda raadplegen en de Beiler Kontjes zijn de beroemde perzik-slagroomgebakjes uit mijn bakkerijtijd. Ze worden nog steeds op dezelfde plaats gemaakt en nu ook in de Cerck verkocht.

Het bedienend personeel en eigenaar heten u van harte welkom.
Henk Berghuis